Gletscherijs

Gletscherijs
Likeur vervaardigd uit een combinatie van een distillatieproces van verscheidene oosterse kruiden met citrusvruchten en een maceratie van diverse soorten blaadjes met bloesems. Het geheel is aangezoet met glucose en fructose met een sterkte van 40°. Tip voor een heerlijke smaakervaring: maak gebruik van kleine glaasjes, giet vol tot aan de rand en steek aan met een lucifer om na een halve minuut (top van de vlam is geel van kleur) te doven met een plat vlak (bodem van een fles). Drink dit edele vocht dan zachtjes slurpend, zodat de warme bovenlaag en de koude onderlaag op de tong samenkomen. Uiteraard voorzichtigheid in acht nemen: nooit de vlam uitblazen. Gezondheid!

TOP TOONSMAKEN: 

  • Kruiden

PROFIEL: 

  • Serveertemperatuur – In vuur en vlam
  • Smaakintensiteit – 5
  • 40°
  • Glazen fles
  • 0.5 liter