Hechtelse Heidebitter

Hechtelse Heidebitter
Ervaar de rust van de Hechtelse heide met deze perfecte blend van heidekruiden en bessen, met een licht bittere afdronk. Maseraat van in- en uitheemse kruiden, gearomatiseerd sap van zwarte Sint-Jansbessen, krieken, pruimen en mirabellen en bewerkte honing. Bij middel van alcohol en water op een drinkbaarheidsgraad gebracht van 20°. Heidebitter bezit de mogelijkheid om van rauw vlees erin ondergedompeld gedurende 24 uur zonder toevoeging van andere kruiden, niet alleen een heerlijke marinade te verkrijgen, maar ook zeer mals vlees dat naar wild smaakt. Ten zeerste aanbevolen deze proef eens uit te proberen.

TOP TOONSMAKEN: 

  • Sinaas
  • Cassis
  • Kalmoes
  • Alsem

PROFIEL: 

  • Serveertemperatuur – Kamertemperatuur
  • Smaakintensiteit – 3
  • 20°
  • Stenen stoop
  • 0.7 liter