ADVOCAAT

ADVOCAAT

ADVOCAAT
Sinds 1945 een specialiteit van De Korhaan. Heerlijk zacht en vol van smaak, vervaardigd op ambachtelijke wijze van verse eieren, fructose, glucose, brandewijn en met maar liefst zes bijkomende smaaktoetsen die onze advocaat zijn unieke, verfijnde karakter verlenen.

ADVOCAAT PEER

Avocaat Peer - De Korhaan
Een variatie van onze klassieke advocaat De Korhaan, met een toevoeging van peren. Lekker bij de koffie of als slaapmutsje, of uiteraard bij uw desserten. Een aanrader!

ADVOCAAT BANAAN

Avocaat - De Korhaan
Heerlijk zachte advocaat op basis van onze advocaat De Korhaan, met een nadrukkelijke toets van bananen. Prima om gewoon te drinken of als aanvulling voor uw desserten. Vanzelfsprekend overheerlijk op een Banana Split!

ADVOCAAT AARDBEI

Avocaat aardbei - De Korhaan
Heerlijk zachte en volle advocaat op basis van onze klassieke advocaat De Korhaan, met een unieke smaak van lokale aardbeien. Ambachtelijk vervaardigd zoals al onze advocaten, zonder toevoeging van stollingsmiddelen en daardoor heel makkelijk schenkbaar.

ADVOCAAT BOSVRUCHTEN

Advocaat bosvruchten - De Korhaan
Heerlijk rijk en vol, ambachtelijk geproduceerd en met de zachte zoete smaak van rijpe bosvruchten. Lekker om te drinken of als garnering bij uw desserten. Een smaakvolle aanvulling op ons gamma van traditionele De Korhaan advocaten.

ADVOCAAT PRALINE

Advocaat praliné - De Korhaan
Ambachtelijk vervaardigd op basis van onze klassieke advocaat De Korhaan, en toch weer iets heel anders! Erg in trek bij de zoetekauwen onder ons. Geserveerd met een paar ijsblokjes is het een absolute aanrader.