LIKEUREN

Absint

De bekende likeur, in de negentiende eeuw vooral populair onder kunstenaars die het de naam de Groene Fee gaven. Werd verboden in 1912 omwille van de hallucinogene werking als gevolg van het gebruik van kopersulfaat door diverse niet ernstige handelaren, om alzo de groene kleur te verkrijgen.

Punch au Rhum

Punch au Rhum
Een smeermiddel voor de keel en een echte opkikker voor de koude winterdagen. Verwarm dit edele vocht, voeg er een schijf citroen aan toe, en u weet waarom het in de oude tijd op geen enkel schip ontbrak.

Arancello

Arancello
Traditionele Zuid-Italiaanse sinaasappellikeur, bereid op dezelfde wijze als Limoncello, maar dan op basis van sinaasappels. Fruitiger dan dit wordt het niet!

Gletscherijs

Gletscherijs
Likeur vervaardigd uit een combinatie van een distillatieproces van verscheidene oosterse kruiden met citrusvruchten en een maceratie van diverse soorten blaadjes met bloesems. Het geheel is aangezoet met glucose en fructose met een sterkte van 40°.